LPG Endermologie

 

Afslanken, huid verstevigen en minder cellulite en zelfs rimpels gladder waar jij het wilt!

#100%natuurlijk #zonderpijn #zonderinjectie #zondersnijden #zonderrisico #zonderbijwerkingen #wetenschappelijkbewezenresultaten #ontspannenbehandeling

Plan een proefbehandeling
 

 

Resultaat van expertise en wetenschappelijk onderzoek sinds 1986!

Bindweefsel massage zonder pijn, zonder blauwe plekken! 100% natuurlijk en pijnloos. Revolutionair op het gebied van bodycontouring en anti-aging. Vetten afbreken, strakkere huid, stevigere huid, celluliteglad. Geschikt voor onder andere bij rug, buik, benen en natuurlijk het gezicht.

De huid wordt op een slimme manier gestimuleerd en is in staat om ongelooflijke transformaties te ondergaan. De productie van jeugdigheidsstoffen versnellen (collageen, elastine, hyaluronzuur) voor een stevigere huid, de procedure voor de afvoer van vetcellen activeren om het silhouet te verfijnen, verbeterde bloedsomloop en diepe detoxwerking.

Wat is dan bindweefselmassage

Een bindweefselmassage is een verstevigende behandeling voor de huid. Zoals de naam het al zegt wordt het uitgevoerd op de dieper gelegen huiddelen om huidverbetering en verstrakking van de huid te krijgen. Het kan op het gehele lichaam toegepast worden. Het is een intense massage, waardoor de cliënt niet echt relaxt in de stoel ligt, maar de resultaten maken een hoop goed. Wij gebruiken de nieuwste LPG apparaat. Bindweefsel massage met dit apparaat is pijnloos en zelfs relaxt om te ondergaan.

Doordat de huid een verbeterde doorbloeding krijgt door de bindweefselmassage is hij ook beter in staat om voedingsstoffen op te nemen. In de huid gebeurt er veel tijdens het verouderingsproces. De huid maakt minder collageen aan, verliest elastine en zelfs vet waardoor de huid als het ware inzakt. Hierdoor onststaan bijvoorbeeld rimpels. Bij een bindweefselmassage wordt de huid echt aangepakt. De effectieve massagetechniek activeert de doorbloeding en de verslapte huid en het volumeverlies, de huid wordt op een natuurlijke manier verstevigd. Het onderhuidse bindweefsel wordt gestimuleerd en door de bindweefselbehandeling verbeterd. Voor het gezicht wordt het ook wel de natuurlijke facelift genoemd. Er komt geen injectable aan te pas. Door bindweefselmassage wordt de huid zachter, steviger en veerkrachtiger. Voor een goed en langdurig resultaat is het belangrijk om eerst balans te creëren om daarna te kunnen opbouwen. Met inzet van een bindweefselmassage in kuurvorm wordt de huid steviger, slanker, fitter, egaler, vitaler en sterker.

Gezicht op een natuurlijke manier liften.

Een bindweefselmassage verhoogt de doorbloeding en activeert de stofwisseling. Het stimuleert de aanmaak van collageen en elastine. Deze methode is zeer geschikt als rimpel- en littekenbehandeling. Deze speciale diepe massagetechniek is uitermate geschikt voor het gezicht, de hoofdhuid, de hals en decolleté. Door deze diepe massagetechniek die op het bindweefsel inwerken, veranderen de fibroblasten (bindweefselcellen) van vorm waardoor de huid aangezet wordt tot vernieuwing en daarmee wordt een versteviging van de huid bewerkstelligd. Bindweefselmassage werkt rimpel bestrijdend maar gaat veel verder dan dat en verbeteren ook de contouren in het gezicht.

Technologische innovatie voor schoonheid

De gepatenteerde technologieën zijn het resultaat van permanente onderzoeken die worden uitgevoerd door de ingenieurs van LPG® De technische expertise van LPG® is altijd bedoeld om de gezondheid en schoonheid op een natuurlijke manier te verbeteren, met respect voor de ecologie van de huid en de fysiologie van het menselijk lichaam.

In tegenstelling tot de technieken die op de markt beschikbaar zijn, biedt LPG® endermologie een 100 % natuurlijk alternatief: de slapende cellulaire activiteit in het hart van onze huid opnieuw activeren om te strijden tegen alle onesthetische tekenen (rimpels, verslapte huid, hardnekkige rondingen, sinaasappelhuid, …). De mechanische stimulatie van cellen, endermologie genoemd, maakt het mogelijk om hun ontwakingsproces opnieuw te starten, op een natuurlijke en pijnloze manier.

Voor het gezicht

De gemotoriseerde kleppen werken als een echte fitness voor de huid en doen de natuurlijke synthese ontwaken van stoffen die essentieel zijn voor jeugdigheid. Deze cellulaire stimulatie maakt het voor de fibroblasten (jeugdigheidscellen) mogelijk om hun productie van collageen (stevigheid), elastine (soepelheid) en hyaluronzuur (volume en hydratatie), die natuurlijk in onze huid aanwezig zijn, opnieuw op gang te brengen.

ONTDEK HET DOELTREFFENDE EN NATUURLIJKE ANTI-AGING SCHOONHEIDSRITUEEL LPG® biedt mannen en vrouwen die bekommerd zijn om hun schoonheid en veeleisend zijn voor hun gezondheid al meer dan 30 jaar lang apparatuur op het snijvlak van de technologie die hen 100 % tevredenheid bieden.
De endermologiebehandelingen, die net zoals een evenwichtige voeding of regelmatig sporten worden aanbevolen, sturen stimulansen naar de cellen die werken als “duwtjes” voor een optimale werking.

Voor het lichaam

Bevrijd jezelf van HARDNEKKIG vet. Heb je ook last van blijvend hardnekkig vet op je flanken, buik, rug, heupen of benen? Raak je dit niet kwijt ondanks dieeten of sporten?
​Verlies de moed niet wanneer je in de spiegel kijkt. Voel je gelukkig als je broek dicht knoopt. Verstop je zelf niet langer, ontdooi je mooiste zelf. Bevrijd je van hardnekkig vet met LPG Endermologie.​

Door kleine aanpassingen in je dagelijkse routine kan je al resultaat bereiken, maar van bepaalde zones blijf je last hebben. Een beetje hulp kan dan geen kwaad. LPG Endermologie werkt doelgericht om opgeslagen vet van specifieke zones te elimineren. De behandeling is 100% natuurlijk, pijnloos, reduceert vetvolume en verstrakt contouren. Het activeert vetcellen terwijl het voelt als een prettige massage.

 

LPG Endermologie, ontwikkeld op basis van wetenschap, geeft je de ultieme oplossing!

Rimpels glad, afslanken, huid verstevigen en minder cellulite of rimpels waar jij het wilt! De gemotoriseerde rol en klep gecombineerd met een sequentiële aanzuiging werkt gelijktijdig in op de afvoer van hardnekkige vetten en op de huidkwaliteit (stevigheid, sinaasappelhuid) en maakt het voor de lichaamstechnologie mogelijk om rechtstreeks in te werken op de adipocytendie aanwezig zijn in onze onderhuid (slankheidsscellen) en op de fibroblasten, die aanwezig zijn in onze huid (jeugdigheidscellen). Een 360°-aanpak maakt een einde aan het dilemma slankheid of stevigheid.

Plan een gratis proefbehandeling

 

 

Tussen cosmetologie die is beperkt tot een oppervlakkige werking of een agressieve, zware ingreep met bijwerkingen,erg vaak ook oncomfortabel, tussen veel te “zacht” en veel te “hard”,bestaat een gulden middenweg: LPG endermologie®

Zone’s lichaam:

✔️ Buik 20 min.
✔️ Lovehandles 10 min
✔️ Billen 15 min
✔️ Handen 10 min.
✔️ Benen voor-achter-zij of binnenkant 15 min. per kant.

Zone’s gezicht:

✔️ Decolleté & Buste 25 min.
✔️ Afslanken gezicht 30 min.
✔️ Eye’s & Lips 15 min.
✔️ Verstevigen 30 min.
✔️ Opvullen ingevallen gezicht 30 min.
✔️ Dubbele kin 10 min.
✔️ Hals 10 min.
✔️ Voorhoofd 10 min.
✔️ Rimpels rondom ogen 10 min.
✔️ Oogleden verstevigen 10 min.
✔️ Wallen & Donkere kringen 10 min.
✔️ Mondzone verstevigen 10 min.
✔️ Lippen volume geven 10 min.