Veel gestelde vragen – Endermologie

Welke problemen kunnen met LPG endermologie behandeld worden?

rimpels, huidverslapping, lipodeem, littekens, cellulite, verlichten zware benen, lymfedrainage, afbreken plaatselijke vetten, endermopunctuur, spierpijn, opgeblazen buik, ontspanningsmassage, etc. Staat jouw behandeling hier niet bij? Vraag ons gerust of dit wel mogelijk is. De mogelijkheden met LPG zijn te veel om hier te beschrijven.

 

Werkt het echt?

LPG Endermologie® heeft zichzelf bewezen; het werkt! Vele studies hebben dat aangetoond. De methode is goed onderbouwd. Voortdurende research, in Frankrijk en de Verenigde Staten, leveren nieuwe informatie en inzichten op die de effectiviteit van de behandeling continu verbeteren. Rapporten en ervaringen van artsen en therapeuten bevestigen de effectiviteit van LPG Endermologie®. BellaPura maakt gebruik van het nieuwste apparaat van LPG, zodat jij de meest optimale resultaten behaalt.

 

Is er altijd resultaat?

Er is altijd resultaat! De resultaten en de snelheid van de resultaten hangen af van de capaciteit om de LPG endermologie® behandelingen te combineren met een evenwichtige voeding en regelmatige lichaamsbeweging. Na 6 tot 10 behandelingen worden de eerste verbeteringen ervaren. De oude cellen aan de oppervlakte zijn nu weg en de huid voelt zachter en gladder aan. De eerste resultaten die je gaat merken doordat je kleding prettiger gaat zitten, ligt ongeveer tussen de 8 en 16 behandelingen.

 

Hoe lang blijft het effect van de behandeling zichtbaar?

Dat is sterk afhankelijk van je leefstijl. Maar ook de persoonlijke hormoonhuishouding speelt een belangrijke rol. Het resultaat kan dus duren van enkele maanden tot meerdere jaren. Om die reden wordt dan ook vaak besloten om onderhoudsbehandelingen te nemen. Dit varieert van eenmaal per maand tot eenmaal per kwartaal.

 

Vervangt Lipomassage een dieet en bewegen?

Nee, hoewel de behandeling ook werkt zonder dieet en beweging, zijn deze toch voorwaarden voor een gezonde leefstijl. Je wordt zelfs gevraagd om blijvend veel water te drinken om een goede stofwisseling in stand te houden.

 

Vervangt Lipomassage een dieet en bewegen?

Nee, hoewel de behandeling ook werkt zonder dieet en beweging, zijn deze toch voorwaarden voor een gezonde leefstijl. Je wordt zelfs gevraagd om blijvend veel water te drinken om een goede stofwisseling in stand te houden.

 

Raak ik kilo’s kwijt?

Lipomassage is niet bedoeld om af te vallen, maar in samenwerking met een gezond eet- en leefpatroon is dit veelal wel het geval. Echter bij iedereen vindt figuurcorrectie plaats.

 

Zijn er bijwerkingen bekend?

Na de eerste behandeling komt het een enkele keer voor dat men hoofdpijn krijgt of zich niet lekker voelt. Dat heeft te maken met afvalstoffen die door de behandeling weg willen, maar nog niet kunnen. Bij een tweede keer doet zich dit doorgaans niet meer voor.

 

Een evenwichtige voeding

5 porties groenten en fruit per dag, beperk vetten, beperk zoute en zoete voedingsmiddelen. Drink minimaal 2 liter per dag.

 

Regelmatige activiteit

Minimaal 30 minuten per dag activiteit is aanbevolen.
Voor resultaten op het vlak van de afvoer van vetten is het aanbevolen om na de sessie LPG endermologie® te sporten. Kracht of Cardio trainingen geven het snelste resultaat.

 

​Voor een maximaal resultaat voor je huid,
gebruik je één dosis SkinforSkin Viscollageen per dag. Meer informatie hier over staat op de pagina voeding & afslanken.

 

Wat kost het?

We hebben speciaal voor de kuren voordelige pakket prijzen samengesteld. Zone’s naar keuze en te combineren. Voorbeeld pakket van 10 sessies van 30 minuten € 500,-

 

​Voor mooiere/snellere resultaten combineer je LPG Endermologie met compressietherapie, infrarood sporten. We bekijken samen wat het beste bij jouw doel past.

 

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u voor en na foto’s zien? klik dan hier

 

In sommige gevallen is een LPG Endermologie behandeling niet mogelijk.

Wilt u weten of dat voor u van toepassing is? klik dan hier

 

Plan een proefbehandeling