Cryo

 

Buikvet, love handles of zadeltassen? Met de CRYO4 behandeling is het mogelijk om plaatselijke vetophopingen definitief te verwijderen.

Plan een proefbehandeling
 

 

 

Voordelen

De volgende effecten kunnen worden bereikt:

✔️ vet definitief weg
✔️ meerdere zones tegelijk
✔️ zeer groot behandeloppervlak
✔️ veilig en pijnloos
✔️ geen herstelperiode
✔️ non-invasie

Hoe werkt een CRYO behandeling

De CRYO4 apparatuur zorgt door middel van het onderkoelen van vetcellen voor omvangvermindering precies op de plekken waar jij dat wil. De werking is gebaseerd op het natuurlijke proces van vetverbranding. Door het toepassen van een nauwkeurige afkoeling van de bovenliggende huidlaag verdwijnt vet definitief. De behandelpads van de CRYO4 bevatten aan de binnenzijde een uniek koelelement. Door dit element stroomt een vloeistof met een constante temperatuur van -5°C. Vetcellen worden gedurende 30 tot 60 minuten door deze -5°C gekoeld zonder daarbij het omringende weefsel te beschadigen. De vetcellen zelf bereiken hierdoor een temperatuur van 2 tot 4 graden. Dit proces heet cryolipolyse. In 1 behandeling is het mogelijk om de buik, maag, flanken, heupen en billen tegelijk aan te pakken!

Behandeltijd en resultaat

Het aantal benodigde behandelingen voor het gewenste resultaat is onder andere afhankelijk van de leefstijl en de dikte van de vetlaag. Gemiddeld zijn er 3 tot 6 behandelingen nodig waarna overtollig vet in de behandelde zone definitief is verminderd/verwijderd. De behandelingen vinden plaats met tussenpozen van minimaal 4 weken tot 6 weken. Het uiteindelijke effect is pas na enkele weken optimaal zichtbaar. De combinatie met voldoende lichaamsbeweging en een gezond voedingspatroon geeft het beste resultaat. Een blijvend resultaat wordt behaald indien men ook de leefstijl aanpast.

CRYO behandeling