Welzijn en Stress

Drukke en onzekere tijden vragen om extra aandacht voor je mentale en fysieke gezondheid “een gezond lichaam gaat boven alles” Eet gezond, drink genoeg water, blijf bewegen; je kent de adviezen vast wel. En ja, dan wil je ook nog graag de leukste vrouw of man, moeder of vader, collega en vriendin zijn van. Het liefst in een fit lijf en met wat gezelligheid op zijn tijd. En bij gezelligheid hoort samen eten, lekker borrelen, een snackje…’ Hoe kan je dit goed doen? Hoe blijf je gezond? Heb je bijvoorbeeld moeite met het lezen van de dagelijkse nieuwsberichten, maar stoppen met het nieuws volgen is geen oplossing. Focus je zelf dan enkel op de dingen waar je wél invloed op hebt.

Gezonde en verse voeding

En dat begint bij alles bewuster doen. Hierbij kan je de 80/20 regel hanteren, want een wijntje en een snackje op zijn tijd zijn overheerlijk en ook oké, zolang je het met mate doet. Kies voor onbewerkte voeding. Veel verse groentes en dus niet uit blik of pakjes. Heel eenvoudig eigenlijk. En wat blijkt?

Meer bewegen en op tijd naar bed

Naast gezond en vers eten kan je meer gaan wandelen en vaker op de fiets stappen.  

 

Stress

Een modern woord voor gevaar: vechten, vluchten, stil staan

Voorbeelden van uitingen van stress:

angst – huidaandoeningen – concentratie stoornissen – pijn – menstruatieproblemen – hartkloppingen – vlug opschrikken – verminderd libido – emotionele spanning – neerslachtigheid – drang naar zout en zoet – geïrriteerdheid – nerveusheid – moeheid zonder oorzaak – etc.  

Chemische toevoegingen in ons eten (beginnen met E nrs) geven het lichaam stres om dit af te kunnen breken moet het lichaam erg hard werken. Stres hormoon breekt bindweefsel, botten en spieren af. Afvalstoffen worden in het bindweefsel opgeslagen.

Slaap en daarnaast rust is de beste medicijn. Slaap op vaste tijden. Liefst rond 23:00uur en voor het slapen gaan eerst rust nemen zodat het slaaphormoon geactiveert kan worden.

LPG tegen stress:

Krijgen uw vermoeidheid en stress de overhand? Ontspan, heradem en verdrijf alle spanning. De LPG Endermologie® welzijnsverzorgingen laat u en uw spieren volledig ontspannen en helpt u strijden tegen stress. U voelt zich helemaal herboren.

– endermopunctie (behandeld heel je systeem) – functional colopathy: darmklachten en voedselintolleranties – detox
 

Doorbloeding

Je lichaam bestaat in zijn geheel uit miljarden cellen die allemaal met elkaar verbonden zijn. Interne- én externe factoren hebben hier grote invloed op. Gezonde voeding houdt je cellen gezond, waardoor je beter kunt bewegen. En beweging leidt tot een betere doorbloeding, waar je bloedvaten en cellen dan weer blij van worden. Ook zet je de vetverbranding aan, en dat is weer belangrijk voor het verbranden van te veel ingenomen voeding. Want ook al eet je gezond, je kunt nog steeds te veel eten.

Laat je cellen helen

Bij LPG® hebben we al 34 jaar de visie dat je alle technieken van de wereld kan inzetten maar dat je ten alle tijden eerst de cellen weer in een goede conditie moet brengen. Dit kan door middel van LPG endermologie®. Hiermee stimuleer je de cellen zonder schade aan te brengen en zet je met respect voor je huis verbetering in. Deze holistische werkwijze heeft meer voordelen dan alleen esthetische: onze behandelingen werken dieper en activeren de lichaamseigen cellen zichzelf te helen.

Boost je huid en lichaam

Wil jij gezond leven en gezond blijven? Dan zou je LPG endermologie® uitstekend kunnen integreren in je lifestyle. Er zijn vele behandelingen mogelijk, maar als er één uitspringt dan is het lymfedrainage. Het lymfestelsel is onderdeel van het immuunsysteem en bestaat uit een netwerk van vaten waar de lymfe vloeistof doorheen stroomt. Dit netwerk kun je zien als een soort allesreiniger: het voert afvalstoffen, bacteriën en overtollig vocht uit ons lichaam af. Een lymfedrainage behandeling stimuleert deze doorstroom en helpt zo de afvalstoffen uit het lichaam af te voeren. Dit kan een goede manier zijn om je huid en je lichaam een flinke boost te geven. Gun het jezelf!

Wat is het resultaat van een LPG® lymfedrainage? Een ontspannen, gereinigd lichaam en een gezonde, glanzende huid. Gun jezelf deze behandeling als kuur of maandelijks terugkerende reinigingsbehandeling. Je lichaam zal je dankbaar zijn.

​​

RELAXATIE

Ontspant gebieden onder spierspanning, elimineert stress en biedt een diep gevoel van relaxatie. Voor de lichamelijke en geestelijke balans. 30 minuten.

Detox

Iedereen krijgt dagelijks via voeding, uitlaatgassen, pesticiden, geneesmiddelen, conserveringsmiddelen en op vele andere manieren gifstoffen binnen. Normaal gesproken kan je lichaam dit zelf verwerken, echter leven we in een tijd dat ons lichaam aan te veel gifstoffen wordt blootgesteld, waardoor het niet meer in staat is om alle gifstoffen af te voeren. Detox behandeling met LPG activeert de bloedsomloop om in te werken op water retentie en om gifstoffen te draineren: de huid “herademt”. Voor een onmiddellijk dynamisch effect en gevoel van verlichting in 30 minuten.

Waarom is ontgiften zo belangrijk? Het reinigt je lichaam. je voelt je beter, je valt misschien ook nog af. Je beweegt makkelijker (denk aan stijve gewrichten). Het zorgt voor een ontsteking verlagende werking.

Negatieve gevolgen van giftstoffen in je lichaam:

Slecht kunnen afvallen Verminderde weerstand Verhoogd risico op ziektes Snelle veroudering van het lichaam Ontstekingen (zoals acne)

Edermopunctuur

Uitzonderlijke verzorging die tegelijkertijd inwerkt op het gehele systeem in ons lichaam. Denk aan de organen, zenuwstelsel, bloedcirculatie, dus het algeheel welzijn van het lichaam en geest. Daarnaast heeft het mooie bijkomende cosmetische werkingen. De adipocyten (afslankcellen), op de fibroblasten (jeugdigheidscellen) en op hun omgeving, voor maximale resultaten. Verfijnt de vormen en vlakt cellulitis af. Deze behandeling duurt 50 minuten.