Veel gestelde vragen – Cryo

Welke zones kunnen behandeld worden?

In een behandeling kunnen we 5 x een A4 formaat aan oppervlakte behandelen! Het is mogelijk om de buik, maag, flanken, heupen en billen in een behandeling aan te pakken. Indien je kiest voor 1 zone (1x XL pad) kun je het volgende behandelen:

✔️Buik, maag (en evt. flanken*) of

✔️Billen (en evt. heupen*) of

✔️Voor- of achterkant benen of

✔️Binnenkant bovenbenen

*Het bereik van de behandelpad is afhankelijk van jouw omvang.

Indien je kiest voor 2 zones (2x XL pad) dan is een combinatie van de bovenstaande zones mogelijk.

Is deze behandeling hetzelfde als bevriezen van vetcellen?

Nee, de CRYO4 apparatuur zorgt door middel van het onderkoelen van vetcellen voor omvangvermindering precies op de plekken waar jij dat wil. De werking is gebaseerd op het natuurlijke proces van vetverbranding. Door het toepassen van een nauwkeurige afkoeling van de bovenliggende huidlaag verdwijnt vet definitief. De behandelpads van de CRYO4 bevatten aan de binnenzijde een uniek koelelement. Door dit element stroomt een vloeistof met een constante temperatuur van -5°C. Vetcellen worden gedurende 30 tot 60 minuten door deze -5°C gekoeld zonder daarbij het omringende weefsel te beschadigen. De vetcellen zelf bereiken hierdoor een temperatuur van 2 tot 4 graden. Dit proces heet cryolipolyse.

Moet ik tijdens de kuur een streng dieet volgen?


Nee, een streng dieet is niet nodig. Wel is het belangrijk om goed op de voeding te letten en koolhydraten en vetten zoveel mogelijk te beperken. Dit om de aanmaak van nieuw vet tegen te gaan.

Is de behandeling pijnlijk?

Nee, deze behandeling is pijnloos. Natuurlijk voelt het wel koud aan waardoor het een tintelend gevoel kan geven. Voor een enkeling kan het een beetje schrijnend aanvoelen als een klein schaafwondje. Na de behandeling is de huid verdoofd en voel je er niks meer van.

Wat gebeurt er als de kuur is afgelopen?


Een blijvend resultaat wordt behaald indien je ook de leefstijl aanpast. De combinatie met voldoende lichaamsbeweging en een gezond voedingspatroon zorgt voor behoud van je resultaat.

Is deze behandeling veilig?


Ja, de behandeling is 100% veilig. Onze CRYO4-apparatuur is namelijk medisch gecertificeerd.

Zijn er ook contra-indicaties?


Voor elke behandeling gelden er een aantal contra-indicaties. Twijfel jij of je in aanmerking komt voor een behandeling? Neem dan contact met ons op zodat wij jou verder kunnen helpen.

Wat kost het?

  • Losse sessie 1 XL pad € 140
  • Losse sessie 2 XL pads € 190
  • Kuur 3x 1XL pad € 290
  • Kuur 3x 2 XL pads € 380


*Combinatie van behandelingen altijd 10% korting op het totaal bedrag.


Voor een sneller en mooier resultaat kan je cryo combineren met LPG Endermologie en/of infrarood sporten. Samen kijken we wat het beste bij jouw doel past.

Advies bij een kuur:


Maximaal 1 behandeling per 4 tot 6 weken.


Plan een proefbehandeling

Hoe werkt een cyro behandeling

In sommige gevallen is een Cryo behandeling niet mogelijk.

Wilt u weten of dat voor u van toepassing is klik dan hier